Fredriksberg/Lindesnäs  Uppdaterat: 2015-07-29
  Län : Dalarna
  Status mars 2005 : Upplöst

  Föräldrahane från Nyskoga 4

  Föräldrahona från Gillehov

  161211 Finnspets vargdödad i Fredriksberg
  En finnspets dödades i fredags av varg i Fredriksberg. Ägaren berättar att han fann sin hund vid liv men med ryggen avbiten.

  160229 Ankuppfödare vill skjuta lodjur - får nej av länsstyrelsen
  Länsstyrelsen avslår en ansökan om att få bedriva skyddsjakt på lodjur i Ludvika. I januari lämnade två personer in en ansökan om skyddsjakt på ett lodjur i Fredriksberg i Ludvika kommun.

  151231 MEST SEDDA KLIPPEN
  Här går björnen till attack - han svarar med ett galet vrål 2. Asylsökande vägrar lämna bussen i Fredriksberg 3. Skatteverket stänger Karl-Tövåsen? 4. Vid... Något gick fel med att ladda in artiklar om mest sedda klippen på dt.

  151112 Sossarna sviker Dalarna i vargfrågan
  – Socialdemokraterna sviker landsbygden och Dalarna i vargfrågan, säger centerriksdagsman Anders Ahlgren efter länsstyrelsens beslut om licensjakt på åtta vargar 2016 i Lövsjöreviret runt Fredriksberg.

  121207 Nej till skyddsjakt på varg i Fredriksberg
  Nej till skyddsjakt på varg i Fredriksberg

  121207 Nej till skyddsjakt av varg i Fredriksberg
  Nej till skyddsjakt av varg i Fredriksberg

  121207 Nej till skyddsjakt av varg i Fredriksberg
  Länsstyrelsen avslår en skyddsjakt-ansökan gällande en varg i Fredriksberg. Vargen som dödat en hund och setts 300 meter från ett bostadshus, anses inte ha varit närgången.

  121128 Vargdödad hund i Fredriksberg
  Vargdödad hund i Fredriksberg

  121127 Bayersk viltspårare vargdödad
  Den bayerska viltspårhunden Ayla dödades av varg i söndags kväll nära hemmet i Fredriksberg i Dalarna. - Vi var ute och gick med hundarna och Ayla gick lös som alltid.

  120913 Stövare jagad av varg
  Schillerstövaren Harald blev häromdagen bryskt jagad ut ur skogen av en varg. - Vargen kom i hasorna på min hund. Det var i sista sekund som mina vrål och skrik fick vargen att vända, säger Kent Pettersson, Fredriksberg.

  101001 Björn rev ner äppelträd i Dymossen
  En björn har nattetid rivit ner och kalasat på kanske tio kilo prima äpplen hos Enar Gustafsson som bor på stället Wallborgshöjden i Dymossen, mellan Fredriksberg och Lindesnäs.

  100804 Björnar nära Fredriksberg
  När Åke Strand rodde över Fredriksbergs badsjö Älgsjön för att komma till sin sommarstuga så såg han en stor björn på stugtomten.

  .....

vargrevlogonew73