vargrevlogonew73
nyheter
line773

Folkaktionen Ny Invandringspolitik.

Att det finns en koppling mellan de åsikter och argument vargmotståndarna uttrycker och använder sig av, och de som kommer från invandrarfientliga grupperingar som Nationaldemokraterne och Sverigedemokraterna blir allt mer synlig i debatten.

De mer ”seriösa” debattörer, såsom vissa av Jägareförbundets förtroendevalda, använder sig numera av uttryck som appellerar till nationalistiska och främlingsfientliga strömningar i samhället.
”– Märk väl att någon unik genetisk skandinavisk vargstam inte finns.” >>>
Jaha, men det är ju lika förbannad samma art, samma underart av varg vi hade i landet för 200 år sedan. Man kan ju fråga sig hur många generationer som ska ha födds i Sverige för att vargarna ska klassas som ”svenska vargar”, “skandinaviska vargar”, och än viktigare, vad dessa människor tycker om andra generationens invandrare och tredje generationens invandrare. Är de överhuvudtaget svenska enligt dessa debattörer?

Sedan finns det de som går mycket längre.

  • Invandrarna/vargarna är ett hot mot urgamla svenska traditioner och värderingar.
  • Invandrarna/vargarna våldtar och våldför sig mot våra barn och unga.
  • Invandrarna/vargarna gör att barn och äldre människor inte längre kan känna sig trygga när de färdas ute.
  • Invandrarna/vargarna kostar många miljoner, pengar som tas från sjuka och gamla.
  • Invandrarna/vargarna är spridare av en mängd sjukdomar såsom AIDS, rabies och annat otrevligt.

De flesta friska, uppegående människor borde inse att detta är rent skitprat.
Att det är lögner, överdrifter och sjuka fantasier i huvudet på fanatiska byfånar, jubelidioter och det som är värre.
Men tyvärr är sanningen den att många låter sig luras, många vill låta sig luras.
Hela folk har ju låtit sig luras.
Och det är väl lätt det.
När man tillsammans med många andra likasinnade står och ljusnar på en engagerat talare som i falsett skriker ut sitt förenklade budskap, såsom Vargfacklans i Mora januari 2006 ” – Ska vi kräva att landets politiker agerar för att hålla vargen borta från byar och tamboskap?”
Vem tycker då inte att detta är både rätt och rimligt?
Klart att de frammötte svarar med ett rungande ja på en sådan fråga.

Även om han som oftast inte är speciell smart och ibland misslyckas kapitalt, så kan en fullblods fanatiker gå hur långt som helst för att få ut sina åsikter.

Och nu har en ny fanatiker, med den helt rätta bakgrunden för att lyckas uppnå stjärnstatus bland varghatarpacket, gett sig in i vargdebatten.
Denna person är Jan Milld, redaktör för nättidningen ”Blågula Frågor” och 2002 kandidat till riksdagen för Sverigedemokraterna.
>>> 1  >>> 2

I film, bildspel med tal, som han lagt ut på YouTube tar han upp vissa av varghatarnas hjärtefrågor, såsom den påstådde illegala inplanteringen av varg Återkomsten och vargens farlighet för människor “Konsekvenser”.
YouTube är ett ”nytt” media, ett ”nytt” sätt att nå ut till gamla som blivande anhängare och sympatisörer.

Men kommer Jan Milld med något nytt, tillför han något alls till debatten?
Svaret är nej.
Det är samma gamla påståenden, samma argument, samma osanningar, samma påhitt och samma retorik som man hört tusen gånga förr, både i vargdebatten och invandrardebatten.
Men det positiva med Jan Milld:s intåg är att slöddret nu, med sin hyllning av denna hatfulla lilla man, kommit sig ur skåpet och bekänd färg. Nu går det inte längre att gömma sig.

 

.....

 

E-POST

(c) Vargreviret